среда, 15. септембар 2010.

Sta kupovati?



COSMOPOLITAN - 199 din.

ELLE - 220 din.

JOY - 99 din.

JOY i COSMO kupujem godinama, nisam propustila nijedan broj. Medjutim, presla bih na Elle, pa me zanima sta misle oni koji ga kupuju.

4 коментара:

  1. Ne znam sta bih ti rekla, osim da ces u Elle-u sigurno naci vise reklama nego u ova dva, i onda ce ti nakon odredjenog vremena dosaditi i to.
    Ja sam Joy kupovala godinama, jos uvijek imam ogromnu kartonsku kutiju u kojoj mi stoje svi stari brojevi, gotovo novi. I onda mi je dosao momenat kad sam jednostavno prestala...Poceli su se ponavljati.

    ОдговориИзбриши
  2. Imam utisak da su ovi iz Cosma poceli da se ponavljaju, zato sam mislila da menjam. Kupicu sledeci Elle, pa cu da vidim :) Hvala u svakom slucaju.

    ОдговориИзбриши
  3. Joy je cista prepiska nemačkog izdanja, neprimerena temama u Srbiji, moda je njah, bezveze... Za klinke... Cosmo je za single zene bez samopouzdanja. Elle je nesto najbolje kod nas... Ali je ipak net najbolji. Nemoj pogresno da me razumes, ja citam sve i kupujem vecinu ali ako biras, onda Elle... :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ma, kupovala bih i ja sve, ali imam problem sto svaki casopis koji uzmem u ruke moram da procitam od prve do poslednje stranice i onda imam zaostale i tako ih skupljam, skupljam dok ne napunim sobu :D Kupila sam Elle i svidja mi se. Hvala na savetu :) A stvarno, Joy mi se ne svidja jer stavljaju neke smesne ljude za koje se vidi da nisu odavde, a potpisu ih kao Miroslava i Zoricu, npr. :D Smesno!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...