уторак, 15. фебруар 2011.

Victoria Beckham fall 2011,

Već sam pisala kako volim VB. Bila mi je draga i kao Spajsica, volim da vidim njene odevne kombinacije, a zanimljiv mi je i njen život. Sada me je Posh oduševila najnovijom kolekcijom za jesen 2011. Pročitala sam mnoge pozitivne kritike i mislim da je ovo najbolje što je do sada uradila. Kao i obično, kod nje je sve umereno i jednostavno, a zato je i posebno. Interesantno krojene haljine, mirne boje i nosivi modeli su ono što karakteriše ovu kolekciju.
I already told you that I love Victoria. She was my favorite Spice girl, I love her style and her interesting private life. Now, I'm pleasantly surprised by Posh's new collection for fall 2011. I have read many good critics and I think this is her best work. As usual, everything is classy and simple. Interesting patterns and nice colors are the main characteristics of this collection.







 

9 коментара:

  1. Vise sam za modele koje prate liniju tela, ove sljampave haljine stoje samo visokim devojkama. :)

    ОдговориИзбриши
  2. i ja je volim, neka pricaju sta hoce, obozavam je! :) mada mi se mnogoo vise svidela prethodna kolekcija, svaka haljina mi je bila savrsena, sada su mi ok stvari, volim i ovo sljampavo, ali mi nije kao prosla!

    ОдговориИзбриши
  3. Volim Vik, i lajkam ti ovaj post i njenu kolekciju!:*

    ОдговориИзбриши
  4. @Vanja, meni se ova najvise svidja, ne znam zasto :) Iako ne bih mogla da nosim ovo, lepo mi je da gledam.
    @Juliet, hvala :*
    @Jovana, daaaaaaaaaaaaa!

    ОдговориИзбриши
  5. Ne znam ko joj dizajnira, ali dobre su stvari... :)
    Ovo zmijasto siroko aljinche posebno! i marame na glavama... :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...