петак, 04. фебруар 2011.

H&M goes green!

This spring, in H&M, everything is about green. The newest collection "Conscious", highlights how eco fabrics can too look amazingly stylish! H&M's team used special materials, as the organic cotton and recycled polyester. They want to give a chance to future generations, so they can enjoy all that Earth has to offer. All the models are in white color, which is related to innocence, purity, style and more importantly it is a color which allows your body too feel comfortable during those hot summer days. This collection will be launched on April 14, 2011.
Svima nam omiljeni H&M širi pozelenjavanje. Najnovija kolekcija koja se zove "Conscious" ima za cilj promovisanje garderobe od posebno uzgajanog pamuka i recikliranog poliestera. Tim H&M-a želi da omogući budućim generacijama da uživaju u svim čarima Zemlje, te promovišu bio-razgradive materijale. Skoro svi modeli su bele boje, jer ona asocira na čistotu, nevinost i najlakša je za nošenje u ekstremno toplim danima (ha! takvi dani zaista postoje?). Ova kolekcija će se u prodaji naći 14. aprila.
11 коментара:

 1. H&M like it ! kao i belu boju leti i malo tamniji ten :-))) kao cokoladice :-))) cini mi se da sam negde citala prosle godine da je i kod nas postojao projekat o tome kako trebamo misliti zeleno i nositi zeleno u smislu ekologije i posvecivanja paznje nasoj okolini :-))))))

  ОдговориИзбриши
 2. e a oni su se nashli pametni, pa oni uz zaru i ostale fast fashion brenove su odogovrni za shirenje tog fenomena, bacanje silne odece, jeftine materijale zbog chije proizvodnje se zagadjuje zemelja.. a sad eto zelenimo se
  #ustalanapogreshnunogu

  ОдговориИзбриши
 3. obozavam belu boju ^^ super su 'krpice' :D
  yecilii.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. ma obozavamo ih!nova kolekcija mi je preeeleepaa!!savrseno je sve!super sto se tice ove akcije...alii o tome bismo mogli do sutra! :)

  ОдговориИзбриши
 5. Meni se najvise svidja sto cu moci da sasijem ovakve modele, usleg nedostatka H&M-a :D

  ОдговориИзбриши
 6. Belooo!:) Sviđa mi se jako.

  ОдговориИзбриши
 7. Svidja mi se haljina sa cetvrte fotografije. :)

  ОдговориИзбриши
 8. @Cipelice, jutros sam se sa tetkom dogovarala da je sijemo kad se prolepsa vreme. Javljam kako je ispala :)

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...