понедељак, 14. фебруар 2011.

10 romantic movies for Valentine's day!

Danas neću pisati o modi, niti mnogo o Danu zaljubljenih. Ovaj dan mi je običan, kao i svaki drugi, koliko danas volim svog momka, volim ga svakog dana u godini. Ali, ako želite da proslavite svolju ljubav, a da ne idete na romantične večere u restoranu, dajem vam mali vodič za najromantičnije filmove ikada.
I will not write about fashion today, even not much about Valentine's day. This day is ordinary for me, I love my boyfriend today as I love him always. But, if you want to celebrate your love and don't want to go to the romantic dinner in a restaurant, I have some romantic movies to share with you. Enjoy!
1. NOTEBOOK
Ovo je jedan od onih filmova zbog kojih bi se i kamen rasplakao. Savršena gluma, savršeni kostimi i savršena ljubavna priča. Moja najtoplija preporuka.
This is one of those movies which can make a rock cry. Perfect acting, perfect costumes and perfect love story. My big recommendation.
2. LOVE ACTUALLY
Mnogo sudbina i ljubavnih priča spojeno je u jedan sladak, britanski film. Ovo je omiljeni film mnogih koje ja poznajem, ako ga odgledate, biće i vaš.
Many destinies and love stories in one sweet, British movie. This is the favorite movie of many people I know, if you watch it, it will become yours, too.
3. BRIDGET JONE'S DIARY
Još jedna divna britanska komedija, sa Colinom Firthom i Hugh Grantom. Ovoga puta oni se bore oko smotane, buckaste, ali duhovite Bridget, koja je majstor za nezgodne situacije. Ako vam se prvi deo dopadne, pogledajte obavezno i drugi.
One more British comedy, with Colin Firth and Hugh Grant. This time, they fight for funny girl Bridget, who is very good in making problems. If you like this first part of the movie, you should watch the second, too.
4. WHEN HARRY MET SALLY
Romantična komedija sa Meg Ryan i Billy Cristalom. Gledala sam je odavno, ali se sećam da je ostavila utisak na mene. Možda je pogledam još jednom, baš večeras.
Romantic comedy with Meg Ryan and Billy Cristal. I watched it long time ago, but I remember it was good. Maybe I'll watch it tonight. 
5. BREAKFAST AT TIFFANY'S
Audrey Hepburn. New York. Tiffany's. Je l' treba još nešto da kažem? Iako verujem da ste ga svi gledali, ovog filma nikada nije previše.
Audrey Hepburn. New York. Tiffany's. Do I need to say more? I believe everyone has watched it, but it's never enough of this movie. 
6. MEMOIRS OF A GEISHA
Ovo je film u kome kroz ljlubavnu priču učimo o totalno nepoznatoj kulturi. Must watch!
In this movie we learn about a different culture through a love story. 
7. P.S. I LOVE YOU
Ovo je priča o ljubavi, životu i smrti koju su predivno ispričali oskarom nagrađivana Hilary Swank i Gerard Butler.
This is a story about love, life and death. Oscar winner Hilary Swank and Gerard Butler will guide you through this movie.
8. TITANIC
Ni o ovom filmu nije potrebno mnogo pričati. Ovo je evergreen.
I don't need to say much about this movie, too. This is an evergreen.
9. SEX AND THE CITY - THE MOVIE
Ovo nije toliko romantičan film, koliko su ovi prethodni, ali Carrie i Mr Big nikada nisu promašaj.
This is not a regular romantic movie, but you can never miss with Carrie and Mr Big.
10. ANASTASIA
I za kraj, poslednji, ali ne manje važan, jedan crtani. Anastasia je kupila moje srce još kada sam kao desetogodišnjakinja gledala ovu ljubavnu priču u bioskopu sa mamom, tatom i sestrom. Ljubav između princeze koja ne zna da je princeza i momka koji želi da se obogati na njen račun, definitivno je pun pogodak za romantično veče.
Last but not the least, one cartoon. Anastasia has bought me when I was 10 years old and I'm still in love with it. Story about the princess who doesn't know her history, and the boy who wants to get rich by cheating on her. This is a perfect movie for tonight. 

24 коментара:

  1. LOVE ACTUALLY, kako ja obožavam taj film!:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

      Избриши
  2. The Notebook i Anastasia su moji favoriti :)) A bas sam mislila da napravim post sa filmovima, ali bi nam se vecina preklopila ;)) Odlican izbor :))

    ОдговориИзбриши
  3. great list! and loved how you said that you love your bf as much as on any other day. lucky guy :) xx

    ОдговориИзбриши
  4. @Juliet, pravi britanski humor smesten u 2 sata filma. Divno
    @Tami, nekako mi je doslo da napravim post sa filmovima, jer je to stvarno prava romantika, bolje od mirisljavih sveca i cveca.
    @Ludmila, thank you! Yes, he is ;)

    ОдговориИзбриши
  5. svi do jednog su savrseni...a prva dva.....moja omiljena.....mada -love actually- gledamo tradicionalano... ali za novu godinu :)

    ОдговориИзбриши
  6. Jeee, Makso, napokon i ti da mozes da komentarises, najverniji moj citaoce :)

    ОдговориИзбриши
  7. sve gledala, i sve obozavam!
    #padamnaromantichnefilmove

    ОдговориИзбриши
  8. Sve sam ih pogledala i svi su divni!:)
    Super post!:) Neka moj favorit bude...au odlučujem se za sve!:)

    ОдговориИзбриши
  9. Mogla sam jos mnooogo da navedem, ali rekoh ajde da se ogranicim :D

    ОдговориИзбриши
  10. Kao da sam ja sastavljala ovu listu :D
    Savrsen izbor <3
    Ali meni je Titanic na prvom mestu :D
    srecan ti dan zaljubljenih ;)
    yecilii.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Love actually , pa P.S. i love you, aaaaa oobozavam oba!moji omiljeni!

    ОдговориИзбриши
  12. harry & sally - cini mi se da sam ga milion puta odgledala. :)

    ОдговориИзбриши
  13. Jako lep izbor...
    Mada eto ja jedina nootebook ne volim iz meni nekog nepoznatog razloga...
    Memoari jedne gejse i LOVE ACTUALLY
    Su jako lepi znaci ♥
    A film P.S. Volim te me je razocarao nakon citanja knjige :D

    ОдговориИзбриши
  14. @Jelena, hvala i tebi <3
    @Vanja, <3
    @Jovana, ja ga odaaaaavno nisam gledala, a znam da ga stalno pustaju.
    @Svatkiza, meni se milion puta desilo da me neki film razocara posle procitane knjige, ali iskreno P.S.I love you nisam citala.

    ОдговориИзбриши
  15. Obavezno je procitaj... Prelepa je :D
    Kada sam ja zakleti anromantik plakala uz knjigu,smejala se i citala je 2 puta za 10 dana onda znaj da moras da je procitas prelepa je ♥

    ОдговориИзбриши
  16. love acctualy.. moj omiljeni što se tiče ovih ljubavih..laganih..
    savršen spoj romantike,humora,glumaca

    ОдговориИзбриши
  17. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ОдговориИзбриши
  18. Sve zahvaljujući ovom velikom čovjeku koji se zove dr. Agbazara, veliki čarolija koji je vratio radost u meni pomažući mi da vratim svog ljubavnika koji je prekinuo sa mnom prije četiri mjeseca, ali sada sa mnom uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna čarolija kotačić. Sve mu zahvaljujemo, možete mu se obratiti za pomoć ako vam zatreba u teškim vremenima putem: ( agbazara@gmail.com ) možete i WhatsApp: ( +2348104102662 )

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...