недеља, 16. октобар 2011.

October 2011. Vogue covers!

Jao, jao, opet kasnim! Mnogo sam neodgovorna po pitanju ove rubrike, a toliko je volim. Izostala je i za septembar, ali obećavam da je više neću propuštati. Došla je jesen, a sa njom i drugačije naslovne strane. Opet mi je teško da izaberem favorita jer ima stvarno jako dobrih fotografija. Mogu da se opredelim za Adele na Vogue UK. Videla sam da se komentari na internetu poklapaju sa mojim mišljenjem kada je ova naslovna strana u pitanju. Ako su stavili Adele, mogli su da izaberu fotku na kojoj se vidi celo njeno telo. Znamo kako izgleda i volimo je takvu, a ona u svoj svojoj veličini na naslovnoj strani Vogue-a bi podigla samopouzdanje buckastim devojkama. No, dobro. Imamo i jednog muškarca i to kao centralnu zvezdu cover-a. U pitanju je Takeshi Kaneshiro, japansko-tajvanski glumac na Vogue Taiwan. Izuzetno su mi dobri Vogue Paris i Vogue Mexico. Nemačko izdanje je izazvalo polemike jer se većini ne dopada kako izgleda Doutzen Kroes u retričastom izdanju. Američko izdanje nam donosi glumicu Michelle Williams, koja glumi Marilyn Monroe u filmu "One week with Marilyn". Fotografije je radila fantastična Annie Leibovitz. Koja naslovna je vaš favorit ovog puta?
I'm late again with my Vogue covers column. Sorry! I can't decide which one is my favorite, but I can tell that I really like Adele on the covers of Vogue UK. But, I share the opinion with the online people on forums, that Vogue UK people should pick the photo of Adele's body, too. She is famous for her voice, but we all know that she has a plus size body and that would be great on the cover because of the young and insecure girls all over the world. We have a man on the cover of Vogue Taiwan! Interesting! I also love Vogue Paris and Vogue Mexico. US Vogue brings us Michelle Williams as Marilyn Monroe, photographed by Annie Leibovitz. Which one is your favorite for this month?
Brasil

China

Espana

Germany

Hellas

India

Italy

Japan

Korea

Mexico

Paris

Portugal

Russia

Taiwan

Taiwan

Turkey

UK
US

20 коментара:

  1. UK Vogue . Mozda zato sto ga i privatno citam.

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se Douzen bas svidja! Mexico dobra, Espana odlicna (obozavam ceo taj editorijal), a lepa mi je jako i Turska naslovnica. Volim Adele, ali Vogue UK mi je nekako previse igrao na sigurno. Marilyn naslovnica dobra, ali je mogla biti mnogo efektnija (afterall, nije li u pitanju fake Marilyn?).

    ОдговориИзбриши
  3. Paris, US, i UK, volimo te Adele!:) super ti je pozadina bloga!:)

    ОдговориИзбриши
  4. Vogue Brasil,zbog boja...To me podseti da je kod njih sad prolće...Blago se njima!!! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Francuski. Nijedan vise.
    Imam engleski, ali mi se unutra ne svidja ed sa Adel. Ipak americki nije ni do kolena engleskom (a mozda ni drugim izdanjima).

    Od svih ovih izdanja, koliko sam u Beogradu imao prilike da kupim (Spanija, Japan, UK, USA, Italija, FR) - japanski mi je nekako najbolji! Iako ni slovo (odnosno znak) ne razumem. Ipak, imaju najkvalitetnije editorijale.

    ОдговориИзбриши
  6. Elle naslovne su mnogo vise inspirativnije, mozda takva rubrika ne bi bila losa :)

    ОдговориИзбриши
  7. Naslovna sa Adele izgleda odlično, ali se slažem sa tobom da su trebali da stave i telo, zaista je volimo takvu, meni je ona prelepa, i krivo mi je što nema i ostatka, ali u svakom slučaju izgleda odlično :)

    ОдговориИзбриши
  8. Уф, ја се увек узбудим када видим ћирилицу на руском издању... Тако моћно изгледа! И турска насловница је супер!

    ОдговориИзбриши
  9. skoro sve su u retro fazonu, nesto mi je spain najbolji :)

    ОдговориИзбриши
  10. Vogue Germany -najbolji make-up i snažno lice modela i US-well, because of "Marilyn" ;)

    ОдговориИзбриши
  11. Sve su super i baš je teško odlučiti... nekako mi je španjolska favorit ali stvarno su sve dobre :)

    ОдговориИзбриши
  12. Totalno se slazem za Adele,ni ne izgleda mi kao Vogue naslovnica,vise kao Glamour ili Gracia.Steta,mogla je biti istorijska!
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  13. Uh, sve su mi super!:) Oktobar <3

    ОдговориИзбриши
  14. ja moram da kazem brazil da ne ispadne da za dzabe idem na portugalski :)

    ОдговориИзбриши
  15. Italija zbog monohromatskih boja i Meksiko zbog tog takooooo savrsenog kostima! :)))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...