уторак, 25. октобар 2011.

Pierre Premier & Belgrade fashion week!

Ako pratite srpsku blogosferu, sigurno ste čule za Pierre Premiere. U pitanju je concept store u Beogradu, u ulici Kralja Petra 10. Adresa je važna zbog onoga što ću vam pisati dalje u ovom postu. Naime, PP i Belgrade fashion week organizuju jaaaako zanimljivu akciju. Pozivaju vas da “doprinesete modnoj budućnosti Srbije”. Zvuči zanimljivo, zar ne? Sve što treba da uradite je da između 26. i 30. oktobra glasate za najboljeg dizajnera u Srbiji. Radove kreatora možete videti u tom period u izlogu prodavnice. U igri je šestoro dizajnera: Ana Ljubinković, Bata Spasojević, Darko Kostić, Ines Janković, Ljuba Sikimić i Peđa Nerić. Oni će obući svoju idealnu damu u PP izlogu. Na vama je da odlučite ko će pobediti. Za pobednika možete glasati na 3 načina:
1. Putem specijalnog multimedijalnog touchscreen-a označenog sa “Pierre Premiere“ koji je postavljen u BelExpo Centru za vreme trajanja Fashion Week-a.
2. Putem sajta pierrepremier.com
3. U prodavnici.
Pobednik koji će biti proglašen na žurci povodom zatvaranja Belgrade Fashion Week-a, dobiće eksluzivno pravo prodaje kolekcije prikazane na Fashion Week-u u okviru Pierre Premiere concept store-a. 

2 коментара:

  1. Iskreno, nisam znala na za ovo, a fenomenalna je ideja :) Nažalost, ja radim 12h dnevno do kraja nedelje, pa neću biti u prilici da pogledam radove :/

    ОдговориИзбриши
  2. Vec glasala... :)

    http://soupandfish.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...