среда, 28. септембар 2011.

Online exhibition of Jovana Mladenovic

O fotografu Jovani Mladenović već ste imali prilike da čitate na mom blogu i to OVDE. Prošlog puta sam pisala o Jovani i njenim počecima, a sada ću vam predstaviti njene najnovije projekte. Ovoga puta, Jovana je rešila da se skoncentriše na modne fotografije. Kaže da je to ono što je trenutno najviše interesuje. Jovana kaže da obožava da radi sa kreativnim mladim ljudima, a njih na sreću, ima puno. Kao svoju inspiraciju za prvo fotografisanja u nizu uzela je haljinu koju je dizajnirala njena drugarica Dajana Vasić, koja studira savremeno odevanje na FPN-u. Kao lokaciju za fotografisanja Jovana je izabrala zgradu Univerziteta u Nišu. Modeli koji su pratili slikanje bile su Aleksandra Maksimović, Sofija Šurdilović (da, da, moja Sofija :) ) i Stefana Vidanović. Sve ovo propraćeno je oštrim okom Vladimira Ilića Lenjina, koji je sve snimio, pa ste u mogućnosti da vidite šta se dešavalo u backstage-u. Deo fotografisanja bila je i Tašnarija, tj. tašnice i ja, kao njihov predstavnik. Dan je protekao divno, uz muziku i razgovore, kao i svako Jovanino snimanje. Ovaj post je najava za seriju Jovaninih fotografija koje ćemo nazvati "Online izložba Jovane Mladenović". Biće još zanimljivih stvari, a u jednom postu ću gostovati i ja, kao model :) Uživajte i ostavite komentar o fotografijama, pošto nam svima znači.
You have already read about Jovana Mladenovic on my blog - HERE. I was writing about her beginnings in photography, and now I'll present to you her plans. Jovana has decided to work mainly with fashion. She loves to work with creative, young people. Her inspiration for the first photo session was the dress that was made by her friend Dajana Vasic, young designer. Jovana picked the building of University in Nis for the location of photo shooting. There were 3 models with Dajana on the set: Aleksandra Maksimovic, Sofija Surdilovic (yes, that's my sis!) and Stefana Vidanovic. Everything was recorded by Vladimir Ilic Lenjin, so you can watch the "makinf of" video. Tašnarija was also the part of this shooting. You can see me helping Dajana with the bag :) That was a great day, with great people... This is the first post of the online exhibition of Jovana Mladenovic on Ana on heels blog. Stay with me and leave a comment :)














Ja asistiram :)






















Photography: Jovana Mladenovic
Fashion designer:Dajana Vasic
Hair stylist: Marija Vujicic
Make up artist: Bio Eva Nis
Models: Aleksandra Maksimovic. Sofija Surdilovic. Stefana Vidanovic.
Video: Vladimir Ilic Lenjin

15 коментара:

  1. Super su joj fotografije, josh ranije sam vidjala njene fotografije koje je radila nekim mojim prijateljima sa face-a i od tad sam odushevljena :)

    ОдговориИзбриши
  2. ona u stvari jako neobicno fotografise,pratim je preko fba..ima jako cudne uglove slikanja...ali volim ove nezne blurish bele fotke

    ОдговориИзбриши
  3. lepee
    ali jedva cekam da postavis ono u boji
    to je moj favorit :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jako dobre fotke! Zaiste su neobicne, ali mi se dopadaju:)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...