петак, 16. септембар 2011.

Masha Dojcinovic Miss Lu - Black Belgrade 2020

Pre izvesnog vremena sam na blogu Venoma's fashion diary videla zanimljivu devojku, kreatorku, pa sam se zainteresovala za njen rad. Njeno ime je Maša Dojčinović, ali je prijatelji zovu Miss Lu. Maša je završila fakultet za modni dizajn i kostimografiju i već 2 godine radi pod imenom LU FASHION EXCEPTION. Njen rad baziran je na izradi unikatne garderobe, ponekad i nakita koji prati priču aktuelne kolekcije. Stil koji preferira je drugačiji iz kolekcije u kolekciju. Kaže da voli da se poigrava retro detaljima, ali i apsolutnim futurizmom, što pokazuje i nova kolekcija. Za koji god da se pravac odluči, najvaznije joj je da stvari koje napravi budu nosive, kvalitetne obrade i od prirodnih materijala. Iza njenog rada stoji dosta prezentacija, izložbi, revija itd. Prva kolekcija sa kojom je ušla u modni svet bila je "Čajanka kod lude Lu". Sledile su je "Glam green", "Vanila Sky", "Pure poetry and little troll", "Pure womanity" i poslednja "Black Belgrade 2020". Najnoviju kolekciju tek čeka revija i ostale promocije kojima se Lu unapred raduje. Kolekcijom je predstavila svoje viđenje urbane žene koja se ne plaši hrabrog kombinovanja upečatljivih boja i smelih krojeva koji vode malo ispred vremena, pa je zato i stavljena 2020-a godina kao naziv. Meni se ova kolekcija dopala na prvi pogled. A vama?
One month ago I found one very interesting girl on Venoma's fashion diary  blog. She is a designer from Belgrade. Her name is Masha Dojcinovic, but friends call her Miss Lu. She has graduated on a faculty of design and for two years she is working as LU FASHION EXCEPTION. Her work is based on making unique clothes and jewelery. She had many collections and the newest one is called "Black Belgrade 2020". This collection is about the brave woman who is capable to match striking colors. I love this collection, and you?

Here is Masha's contact, if you have some questions or if you want to buy something from this collection!
Masha Dojcinovic











11 коментара:

  1. Kraljica... Ja se necu zaustaviti na onoj jednoj jakni :)

    ОдговориИзбриши
  2. definitvno ekscentricna i zanimljiva! opsjednuta sam neonskim komadima a vidim da ih i ona ima!super :)

    http://hangoverchic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Super su joj stvari! Neobichni modeli, crna, neon, skroz kul :)

    ОдговориИзбриши
  4. super uskladjenost ja sam o Masi i novoj kolekciji pisala pre par dana :-))) bas mi se dopadaju sakoi jaknice iz kolekcije ;-)))

    ОдговориИзбриши
  5. loving!!!

    http://lasaventurasdesarakhatkhan.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...