уторак, 08. октобар 2013.

Explicit content included :) (Outfit post)


Subota i nedelja su veseli dani u mom komšiluku. S obzirom da živim blizu kuće za venčanje svakog vikenda me bude radosni ljudi i raznorazni muzičari. Preko nedelje je tu zvono osnovne škole ispod mog prozora. I ne bunim se, volim da me budi živost. 
Mantilić koji nosim u ovom postu je poklon sajta Choies. Tek kada sam ga dobila shvatila sam da mi je to treći komad garderobe sa kožnim rukavima. Meni se taj trend sa rukavima od drugog materijala jako dopada, a vama?
Ovo je prvi od tri posta sa istim pantalonama. Fotografisala sam ih istog dana, a vi ćete mi na kraju reći koji vam se najviše dopada.
I love weekends because it's always so alive in my neighborhood! There is a place where couples are getting married, so there are always many musicians and the music is loud. Under my window is the oldest school in the city, so I hear the bell everyday... I just love that noise! 
This coat I wore is a present from Choies store. It's the third piece I got with faux leather sleeves. I really like this trend, and you?
I made three posts with these pants from HM. This one is first. When you see all of them, I'll ask you which one is your favorite.
Kisses!

Outfit
Mantilić: Choies  (možete ga naručiti OVDE)
Pantalone: HM
Bluza: Zara
Čizme: Zara
Ogrlica: Stradivarius
Tašna: tAŠna by Ana Šurdilović
Narukvice: poklon od drugarice 
Photo: Marjan Nikolovski

Evo jedne bonus informacije :) Na sajtu Modni vrisak možete učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti Cruella DeVil tašnicu :) Evo linka: http://www.modnivrisak.com/clanci/oktobarski-giveaway/osvoji-tasnu-by-ana-surdilovic.html

15 коментара:

 1. Apsolutno sve mi se svidja! Torbica je strava! :)

  ОдговориИзбриши
 2. lepa kombinacija, ali ova Cruella de Ville ubije sve

  ОдговориИзбриши
 3. Prelep mantilic, i fenomenalne fotke!! Torbica ludiilo! :*

  ОдговориИзбриши
 4. torba! odlicna!

  http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 5. Bas mi se dopada kako se torba uklopila u cijelu kombinaciju! :)

  ОдговориИзбриши
 6. I meni se taj mantilić jako dopada..videla sam ga još pre i umalo da ga naručim preko jednog drugog sajta za koji sam radila na Polyvore-u..kad ono ništa, rasprodao se. Bilo mi je baš krivo. Super ti stoji :)

  ОдговориИзбриши
 7. Super ti je mantil. Meni se ipak najviše sviđa kosa :)

  http://blondeofcouture.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 8. Predobre slike kao i cijeli outfit. I da prvi put sam ovdje i oduševio me blog.

  http://uniqueyeah.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...