недеља, 13. јануар 2013.

VOGUE covers - January 2013.



Jedna od mojih omiljenih rubrika je ponovo tu. Iako smo već zagrizli sredinu januara, još uvek nije kasno da razgledamo naslovne strane Vogue-a za ovaj mesec. Ima tu svega i svačega, a vi ćete mi kao i uvek reći koja naslovnica je vaš favorit.
Moj favorit za ovaj mesec je američko izdanje, škljocnuto i viđeno okom sjajne Annie Leibovitz, na čijoj naslovnoj strani je večna Gwen Stefani. Ova žena mora da je otkrila eliksir mladosti, kako godine prolaze ona izgleda sve bolje. Zasjala je u šljokičastoj jaknici Saint Lauren Paris iz kolekcije Spring 2013.
Za razliku od Francuza, ja obožavam Carlu Bruni. Volim njene pesme i jako mi se dopada kao pojava. Njeni državljani su je prilično namrzli, a njene kontroverzne izjave o feminizmu koje je dala za Vogue, samo su još više razbuktale vatru. No, kažem, meni se njena naslovna, koju je radio dvojac Mert & Marcus, baš sviđa. Inače, ovo je dvobroj izdanje, za decembar i januar.
Još jedna naslovna koja me nije ostavila ravnodušnom je Portugal. Da li i vama Karolina Kurkova liči na Kruelu de Vil? Priznajte da je zastrašujuća. Komentatori jednog foruma su je ocenili kao “najstrašniju naslovnu stranu ikada”.
Na coveru nemačkog Vogue našla se Jessica Chastain u retro fazonu i moram da priznam da mi se jako dopala, iako ne mirišem nemački Vogue.
Turci su, kao i uvek, odradili odličan posao. Na njihovoj naslovnoj je Poppy Delevingne u Gucci-ju.
Takođe, tu je i sjajna Lara Stone za rusko izdanje. U pratećem editorijalu odlične komade by Balmain, Saint Laurent…
Japanska naslovna strana je jedna od najgorih do sada je, po mom mišljenju. Iako je fotografiju radio Terry Richardson, sve izgleda kao da je ispalo iz 90-ih. Jedan od komentara je: “It's a 2013 cover for Vogue's sake!”
Ostale naslovne strane ostavile su me prilično ravnodušnom.
Pozdravili smo se sa jednim izdanjem koje je ugašeno, a koje će meni jako nedostajati. Obožavala sam da kupujem grčki Vogue i vežbam čitanje, da ga listam na moru i uvek me je asocirao na leto. Grčka grca u dugovima, a posledice se vide na svim poljima, pa i u modi. R.I.P. Vogue Hellas.












11 коментара:

  1. Slažem se sa tobom što se tiče Gwen Stefani. I meni ona godinama izgleda isto, prelepo.

    http://milanasweetlife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Americki Vogue je pobedio sto se mene tice.

    http://belgradefairy.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. RAJ ZA OCI!!!! A ZA MENE GWEN JE BILA I OSTALA NEPRIKOSNOVENA...!!!;)))





    http://style-squared.blogspot.ca/

    ОдговориИзбриши
  4. Gorgeous covers, I love them!! So pretty. Thank you for the visit and for following my blog too..am following back with pleasure. Have a wonderful weekend doll xx

    The Dainty Dolls House

    ОдговориИзбриши
  5. Vogue Italija jeste moj favorit, devojka je predivna,sminka savrsena..:))
    http://taanjicabb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. sto komentarisem na ovaj post nema nikakve veze da mi se bas on od svih postova najvise svidja, nego mi se svidjaju svi:))) ali morala sam negde stati,prokomentarisati i nastaviti dalje sa tvojim blogom:)) svaka castmja sam odusevljena... veliki pozdrav od blogerke,pocetnice iz bosne...poljubac

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...