субота, 28. јануар 2012.

Restoran - club MONUMENT!

Posle današnje šetnje po gradu i jedva nalaženja slobodnog mesta za subotnju kaficu sa mamom i sestrom, odlučila sam da pišem o novom IN mestu u Nišu. Obično izbegavam nova mesta čim se otvore jer želim da ih gustiram na miru, kada se euforija oko njih stiša. Međutim, iz Monumenta ne bih izlazila. Otvoren je 1. decembra 2011. godine i do sada je već postao omiljeno mesto mnogih Nišlija. Odlična lokacija (nalazi se na prvom spratu tržnog centra "Forum"), ljubazno osoblje (naročito devojka koja dočekuje goste na ulazu), prijatna atmosfera i diiiiiivni kolači... Još uvek nisam probala ništa iz "slane" ponude, ali cheese cake je za svaku pohvalu. Pored toga što je odlično mesto za prepodnevno ispijanje kafe, ili popodnevne kolače, Monument je odličan i za noćne izlaske. DJ-evi, bendovi, sve je skockano i napravljeno onako kako ja volim. Jeste li posetili Monument? Probali hranu? Napišite mi svoje utiske :)
This is the IT new place in Nish.


































Fotografije: MONUMENT fb.

14 коментара:

  1. Nisam imala pojma da je otvoren i u Nishu :)
    Volim Monjument, posebno prvi zbog sjajne baste, ali zadjem i u ostale
    moras probati i slanu ponudu skoro sve je mljac :)

    ОдговориИзбриши
  2. bas super izgleda, ja u Bgu ne izlazim iz Monument-a(ili ova, hehe)!:)

    ОдговориИзбриши
  3. Skoro je i Smederevo dobilo Monument i, kao i ti, u početku sam ga izbegavala jer je bio isuviše "in" i nikada nije bilo mesta, ali njihov cheesecake sa šumskim voćem i malinama me je kupio i ja, jednostavno, moram da idem tamo! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Izgleda bas interesantno! jako mi se svidja casa za svecu! :)

    ОдговориИзбриши
  5. monjument je odlican !! imaju odlicne pizze i salate pogotovo cezar :)

    ОдговориИзбриши
  6. Kako fantasticno izgleda,ja sam ocarana :)

    ОдговориИзбриши
  7. Lepo izgleda. Navraticu do tamo prilikom sledece posete Nisu. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ali Ana , cheese cake im je katastrofa ja se izvinjavam:)Cista sintentika. Gagijev Cheese cake iz Pleasure-a je mozda bolji cak od njujorskog. A nisu nesto ni profesionalni u praksi. Imam losa iskustva sa rezervacijama. PR devojka se lepo smeje ali ne radi posao...sorry. Zero Michelin stars.

    ОдговориИзбриши
  9. Bas strava izgleda... E da je malo blizi :)
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Slazem se da je u "Pleasure" mozda i najbolji cheese cake....ali,u "Monumentu"-atmosfeera i celokupni ambijent i osoblje,cine da se osecate kao kod kuce,a usluga je za svaku poxvalu...jedno kulturno mesto...

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...