четвртак, 5. јануар 2012.

Jessie J - Domino fashion

Ne znam za vas, ali ja obožavam Jessie J. Cela njena pojava me fascinira. Pratim je na Twitteru i vrlo je zabavna. Ne ustručava se da odgovori fanovima na bilo koje pitanje, ali i na kritike. Iako vlada mišljenje da preteruje sa šminkom, meni se baš ta njena ludost sviđa. Svaki spot je sjajan, eksplozija boja i zvukova. Pre nekoliko dana njen spot "Domino" doživeo je svetsku premijeru. Pored cool pesme, tu su i top trendi krpice. Jessie je ispoštovala popularnost Versace for H&M kolekcije, te se u spotu pojavljuju jaknica sa leopard printom i još neki komadi. Tu su još i majica Boy London, crna Mark Fast haljina, Jeremy Scott jaknica i pantalone, nitne na noktima i zvezice na jagodicama. Jessie je pravi pokretni cirkus :) Ali ja to volim. Vi? Šta mislite o spotu?
I don't know about you, but I simply adore Jessie J in all her craziness. I'm following her on Twitter and I like her style and her relationship with fans. Even though many people think that she exaggerates with make up, I like that. Her newest video "Domino", had its premiere a few days ago. The song is cool and there is a trendy clothes. Jessie has everything in her video: Versace for H&M, Mark Fast, Jeremy Scott... Do you like the video?









12 коментара:

  1. Meni se ne svidja što previše podseća na Keti Peri:)

    ОдговориИзбриши
  2. Super je!!! Ona mi je bas cool lik! A njenu sminku prosto obozavam... pogotovo kada je na dodeli VMAs u Belfastu rekla da se za tu prilkiku sama nasminkala.

    ОдговориИзбриши
  3. Nokti su odlicni i ja podrzavam citav njen stil, sareno je i zabavno, sto da ne :)

    ОдговориИзбриши
  4. i ja je obozavam, tako je luda i pozitivna i svoja :) i da znas da mi je palo na pamet da uradim neki ovakav post kad sam videla spot :)

    ОдговориИзбриши
  5. I meni je Jessie J preeedobra! Jedva cekam da odrzi koji koncert u blizini!

    ОдговориИзбриши
  6. Ja bih volela da vidim kako izgleda prava ona, bez sve te šminke, kostima, itd :)
    Ali ima glaščinu fenomenalnu .D

    ОдговориИзбриши
  7. http://cdn02.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2011/06/01/Jessie-J-Without-Makeup-400x300.jpg

    Evo je bez sminke. Mislim da je ne bih prepoznala :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ja takodje obožavam Jessie J!!!

    Pogledaj moj blog takodje.

    Hvala
    -Ana.

    ОдговориИзбриши
  9. odličan stil ima cura!

    http://worldisrunway.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...