четвртак, 17. март 2011.

For Japan with love


Sutra, 18. marta, biće održana akcija "dan tišine na blogu" u čast nastradalima u Japanu. Ova akcija je inicijativa Lydije sa Ever-Ours i ljudi sa Utterly engaged. Ako imate blog, možete nas podržati (OVDE su detalji). Za donacije posetite OVAJ link
Dear all, tomorrow I will join the bloggers who will have a day of silence in honor of Japan. This is the initiative of Lydia from Ever-Ours and people from Utterly engaged. If you are a blogger, you can join this action (here are details). If you’d like to donate, click here.

Takođe, novac možete donirati i putem SMS-a, a broj važi za sve mobilne operatere. Pošaljite praznu SMS poruku na 2001 BEZ prefiksa (063,064...) Poruka košta 50 dinara, a porez se NE naplaćuje!

11 коментара:

  1. jako plemenita akcija! super ko se setio!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман18. март 2011. 09:13

    u istom duhu i ja danas...

    ОдговориИзбриши
  3. Hello! i just came across your wonderful blog and i loved it right away! your style is great! come check out my blog and follow if you like it, i promise to do the same!
    www.fullclosetbutnothingtowear.blogspot.com
    kisses

    ОдговориИзбриши
  4. This is such a great cause, I am deeply saddened by the tragedies that have occurred in Japan. I love your blog, would you like to follow eachother? That way we can keep in touch :)

    -Grace

    www.theafeminada.com

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19. март 2011. 12:49

    ana ne znam da li se secas da smo se na jednom od proslih postova dopisivale vezano za tc forum, jel si saznala nesto novo, ona grupa na faceu je haos, pa me samo zivcira, jel se otvara zara na kraju? pozzz, pratim te i dalje :))

    ОдговориИзбриши
  6. Hej, secam se naravno, grupa je uzasna i nije zvanicna, mene su blokirali jer sam napisala da sire dezinformacije. Koliko znam, nece biti ni Zare, ni Accessorize-a, ni Bershke... Mnogo mi je zao, ali videcemo, mozda to i nije tacno. Otvara se 31. marta, jedino tada cemo moci da budemo sigurni. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...