понедељак, 7. март 2011.

First look at Blake Lively For Chanel!


















Već i vrapci na grani znaju da je Blake Lively aka Serena van der Woodsen novo zaštitno lice Chanel Mademoiselle torbe. Ali, do sada smo samo čitali o tome, a danas je izašla i prva fotografije ove kampanje. Fotograf je bio lično Karl Lagerfeld, a na njoj vidimo prelepu Blake i njenu refleksiju u ogledalu u kompletu sa sjajnom krvavo-crvenom torbom. Blake je ovog vikenda bila specijalan gost na večeri koju je Chanel organizovao u Parizu. Tom prilikom morala je da demantuje glasine o tome da je rekla kako je neukusno da poznate ličnosti sede u prvim redovima modnih revija, jer će ona morati to da radi obzirom da je novo lice Chanela. Tako je nasledila Vanessu Paradis, Audrey Tatou, Keiru Knightley i Georgiu May Jagger.
Everybody knows that Blake Lively aka Serena van der Woodsen is the new face of Chanel Mademoiselle bag. But, until now we have just read about that, and now we have the first photo of the campaign. Photos are by Karl Lagerfeld himself and we can see beautiful Blake and her reflection in the mirror. She is wearing great glossy red bag. Miss Lively, who was in Paris this weekend for a dinner hosted by the label, was forced to deny rumours that she thought it was 'tacky' to sit in the front row of fashion shows.

+ 2 nove fotografije!!!



















13 коментара:

  1. Svidja mi se fotka. Ono što mi se ne svidja, je uporno nametanje da je Blake ikona stila. Nije. Nije dovoljno družiti se sa Lagerfeldom, biti miljenica Ane Wintour i kupiti 40komada Louboutinki odjednom. Po mojem skromnom mišljenju. U nekom članku na wannabee-ju sam se začudila kad sam videla fotke, koje pokazuju njen "uzvrstan" ukus: one, na kojima je odeća bila savršena su odreda bile sa seta Gossip Girl, a one koje to nisu bile su bile pomalo očajne. Ili loši komadi, ili loše skombinovania, ili je sve sa fotke vikalo "vidi, ja imam dobre sise i noge!" (oprostite mi na rečniku xD). Serena Van der Woodsen-odličan stil, Blake not so much.

    Ipak, svaka čast. Treba definitivno imati nešto da se u tebe zaljube Karl i Ana.

    ОдговориИзбриши
  2. Direktno :D Tirquise, mozda nije najvaznije sto se tice stila, ali je danas stvarno vaznije da se Anna i Karl zaljube u tebe. A i smesna je prica sa 40 Louboutinki, ko zna koliko bi bilo bolje obucenih devojaka od nje, samo da imaju toliko novca. Tako da, uglavnom se slazem sa tobom :) Plus, uzasno me iritira u seriji, pocinjem da se pitam da li je stvarno dobra glumica kao sto sam mislila.

    ОдговориИзбриши
  3. e nebi ni ja rekla ne za takvu torbicu.
    svakako mi se jako dopada chanel kao modna kuca.
    imaju prelijepe kolekcije :)

    poz lala

    http://lala-tulpe.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Hehe, slažem se Ana u vezi Ane i Karla. Jeste tužno što je tako, ali jeste. Drugačije ona ne bi bila najbolje obučena žena 2010 godine. :rolleyes:

    Što se glume tiče, nemam nekih velikih zamerki, jedino me taj njen little laugh nervira do bola, tera me da pritiskam mute svaki put kad skontam da će se nasmejati xD

    ОдговориИзбриши
  5. boli je uvo!neogranicena kolicina chanel-a!hocuuuu!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман8. март 2011. 13:27

    Cini mi se da joj je nakacen epitet osobe od stila u privatnom zivotu samo zahvaljujuci seriji, isto kao i sari dzesiki parker, kao keri je bozanstena, a u privatnom zivotu prosek. U svakom slucaju ja se ne bih bunila da budem zastitno lice sanela :)

    ОдговориИзбриши
  7. Jao, Sarah je moja omiljena glumica, ali da je obicna u odnosu na seriju, jeste :(

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...