петак, 4. март 2011.

Fashion princess Miroslava Duma

Ako pratite modu, pogotovo na internetu, verovatno ste čuli za Miroslavu Dumu. Ona je ruska IT devojka, inspiracija i modni uzor devojkama širom sveta. Miroslava je bivši urednik Harper’s Bazaar-a (Rusija), a sada je samostalni saradnik mnogih magazina, kao što su L’Officiel Russia, OK Magazine, Tatler, Glamour (Rusija). Modni fotografi prate je u stopu, a sajtovi poput Sartorialist i Garance Dore su puni njenih slika. Ova devojka je u Rusiji poznata i kao ćerka ruskog senatora Vasilaya Dume. Međutim, za svoje mesto na modnoj ruskoj sceni izborila se sama.
Ne dozvolite da vas njeno detinjasto lice prevari. Iako izgleda kao devojčica, Miroslava je poštovani autoritet. Njene strasti su Hermes torbe i Louis Vuitton šalovi. Miroslava nikada ne greši kada je moda u pitanju. Viđena je u prvim redovima najvažnijih modnih revija i ima armiju obožavalaca na internetu. Prošle godine rodila je svoje prvo dete i proglašena je za jednu od najlepših trudnica. Na internetu postoji čak i izreka: “Prvo dolazi ljubav, zatim brak, a onda Miroslava Duma u šik trudničkoj odeći!” Pored mode, Miroslava se bavi i humanitarnim radom. Osnivač je organizacije Mira’s planet.
Što se tiče Miroslavinog stila, on se može opisati kao ženstven i šik. Skoro uvek je u haljinama ili suknjama. Lepa građa omogućava joj da nosi sve. Nekada izgleda kao devojčica, a nekada kao poslovna žena. Miroslava na sebi uvek ima detalj koji privlači pažnju, a obično su to velike torbe. One treba da budu mirnih boja i pravilnih oblika, a najvažnije je da budu praktične. Njeno pravilo je “manje je više” i nikada ne preteruje sa detaljima. Kada je nakit u pitanju, Miroslava uvek ima dosta prstenja i gomilu narukvica, kao i velike naočare za sunce. Miroslava ne eksperimentiše sa bojom cipela i najčešće nosi crne, kako bi joj se slagale uz crne debele čarape koje nosi u skoro svakoj prilici (što je i logično obzirom da živi u hladnoj Rusiji). Miroslava je i u kasnoj trudnoći bila prisutna na svim modnim dešavanjima. Trenutno pauzira i brine o bebi, ali ne sumnjamo da će se uskoro pojaviti u svom najlepšem izdanju vozeći šik kolica.
If you know fashion, you definitely know Miroslava Duma. She is Russian IT girl, inspiration of many girls in the world. Miroslava iz an ex editor of Harper's Bazaar (Russia) and now she's a freelancer. She is cooperating with many magazines such as L’Officiel Russia, OK Magazine, Tatler, Glamour. This girl is also known as a daughter of Russian senator. But, she earned her place on fashion sky only with her work. Her passion are Hermes bags and Louis Vuitton scarves. Miroslava is never wrong when it comes to fashion. She is always in front rows of fashion shows and she has an army of fans. Last year she gave a birth to her first baby boy and she was regarded the best looking pregnant woman. There is a joke sentence on internet: "First comes love, then comes marriage, then comes Miroslava Duma in chic pregnancy clothing!"














14 коментара:

  1. ona je baš baš divna i kad je bila trudna je bila divna, a sada je još lijepšaa i bolja ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Prekrasna je! Tako jednostavna i odmerena, a nimalo dosadna.

    ОдговориИзбриши
  3. Ona mi je definitivno najdraze lice u svijetu mode!

    ОдговориИзбриши
  4. A ko ne voli Mirku i njeno ludilo. Nepresusna inspiracija..:))

    ОдговориИзбриши
  5. Ne mogu da se zasitim da je gledam, da pisem o njoj, da čitam :) sjajna!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман5. март 2011. 21:25

    I ja spadam u grupu onih koji ju prate!..od kako se prvi put pojavila na Sartorialist-u prije par godina!

    http://thebasicss.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ona mi je super, uvijek divno izgleda! Super slike :)
    xoxo

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...