уторак, 8. март 2011.

Dark colours for Chanel!

Izgleda da monsieur Lagerfeld ne voli drečave boje. Bar to govori njegova najnovija revija za Chanel. Kolekcija za jesen/zimu 2011. obiluje tmurnim sivim, crnim i bordo komadima. Priznajte da podseća na vulkan. Ova kolekcija je predstavljena u potpunom kontrastu sa prolećnim okruženjem Pariza. Modeli su hodali na drvenoj pisti okruženoj vulkanskim kamenjem, a pesma koja je pratila reviju bila je "A Forest" - The Cure.
It looks like monsieur Lagerfeld doesn't like bright colours. That's what his newest collection is saying. It's springtime in Paris, but Lagerfeld sent a volcanic chill of autumn swirling through the Grand Palais on Tuesday as he presented a tomboyish Chanel fall-winter collection. Chanel sent darker, looser looks down a wooden boardwalk the length of a venue carpeted with volcanic dust that crunched underfoot. The soundtrack was "A Forest" by The Cure.

































13 коментара:

  1. mislim da gospodin L za chanel mora da kreira kako mu kazu.. njegove kolekcije volim ali njegove kolekcija za chanel su toliko dosadne i monotone da to nije humano.. naravno uvek postoje odredjeni komadi koji su lepi, vecni i must have ali vecina.. no no..

    ОдговориИзбриши
  2. zeleni boloero je divan,ali istina celoj kolekciji fali malo boja

    ОдговориИзбриши
  3. ha! prikrala mi se mint zelena kravata! :)))
    cool mi je ova kolekcija, a vidim da ima i malo decackog fazona:)..treca fotka-prava bajkerska:)

    ОдговориИзбриши
  4. great pictures! really nice blog! following! :)

    ОдговориИзбриши
  5. ja obozavam njegove izmashtane scene
    car misli na sve

    ОдговориИзбриши
  6. I meni je zeleni bolero najbolji :) Dijana, gde zapazi mint kravaticu, jedva je nadjoh :D Anaanabanana, we have the same nickname :D Jelo, ona slika gde hoda sam je kao iz nekog filma :D Mnogo je mocna!

    ОдговориИзбриши
  7. Gledala sam jedan intervju gde kaže da ga boli uvo za Koko i Šanel i da radi kako mu se ćefne, tako da verujem da je sam ovako želeo. Zanimljivo, mada uvek slično.

    ОдговориИзбриши
  8. HOcu ovaj zeleni bolero, luda sam za tom bojom!:)

    ОдговориИзбриши
  9. jako mi se svidja sto je napravio, a jos vise the cure u pratnji :D

    ceka te nagrada na mom blogu ;)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...