среда, 1. децембар 2010.

Harry Potter and the deathly hallows - Part 1. - PERFECT

Ja sam oooooooooogroman fan Harry Pottera. Maturski rad mi je bio o ovom fenomenu i sa svakim novim filmom sve sam zaljubljenija u ovu magičnu priču. Ko nije čitao ove knjige, mora to da uradi. J.K.Rowling, koja je napisala 7 knjiga o Harry Potteru je genije. E, ja sam pre 2 dana napokon došla do 7. dela filma. Ovo je zapravo 1. deo 7. dela, pošto je film podeljen na pola. Malo je reći da sam oduševljena. Obzirom da moj grad NEMA BIOSKOP! morala sam da gledam CAM verziju. Međutim, ništa mi nije smetalo i dva sata sam gledala ne trepćući. Sada čekam da izađe DVD verzija, pa da uživam još više. Evo trailera, a ko je srećnik da se u njegovom gradu sada prikazuje film, trk u bioskop! Harry Potter rules!


4 коментара:

  1. Ja sam srecnik bila prosle nedelje :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odgledala sam ga dan posle premijere , mada meni i nije toliko dobar, ni ova poslednja knjiga ni poslednji film.. Ali se nadam grandioznom finalu :D

    ОдговориИзбриши
  3. Uuuu, mene je knjiga odusevila jos kada je izasla, krajem 2007. Nisam mogla da se odvojim od nje, a na kraju sam je mami, tati i sestri citala na glas :) A film mi je fenomenalan, mada su mi svi omiljeni. :) Ipak sam ja manijak, mozda sam zato subjektivna :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...