петак, 10. децембар 2010.

Emma Watson’s Top 20 Hottest Outfits

Kao što sam već pisala, obožavam Harry Pottera i sve u vezi sa njim. Emmu Watson pratim od malena, kada sam gledala prvi deo filma. Ona je od slatkog devojčurka postala prava modna ikona. Sinoć sam na sajtu http://www.thefablife.com pronašla 20 njenih najboljih odevnih kombinacija. Na nekim fotografijana izgleda dosta starije, nego što zaista jeste, ali meni se sviđaju sve, od prve do poslednje. A vama?
(Kao i uvek, ja imam favorita. To je, u ovom slučaju, poslednja fotografija.)


















5 коментара:

  1. druga fotka mi je preprepredivna! inace, ova kratka kosa je totalni preokret, ali joj dobro stoji.. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jeste, bas je drugacija, ali mi se svidja. Ne cudi me da se osisala, posto joj za 10 godina, koliko je sniman film, nisu davali da menja frizure :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bela treca odozgo i ona crna cipkana su najlepse <3 i ja sam jednom prilikom pisala o njoj, mala je upcoming style icon.

    Je l' cekamo finale filma zajedno? :D

    ОдговориИзбриши
  4. Druga - najbolja varijanta dugacke haljine koju sam videla u poslednjih ne-znam-koliko :D i nosila bih je, a ne volim takve haljine inace

    Sedma i deveta - divno joj stoje :))) na devetoj je kao iz baaaajke!

    Dvanaesta iliti CRNA CIPKANA - tako divnaaaaaa! ODlicno joj stoji ali mislim da bi stajala ok svakome ko nije ni previse debeo ni previse mrsav - DIVNA DIVNA DIVNA! Hocu tu haljinu :(

    A Ema je dusa :)
    Bas je gotivim!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...