четвртак, 20. март 2014.

New hair and new Sheinside jacket!

Nisam verovala da promena frizure može da promeni toliko stvari. Kosu sam uvek smatrala svojim najjačim "adutom". Duga kosa oduvek mi je ulivala samopouzdanje, ali mi je vremenom jako dosadila. Pre nego što sam pokrenula blog, pre čak pet godina, moja kosa je prošla kroz sve boje i dužine. Bila je platinasta, riđa, crna, ali sam posle svih tih promena shvatila da se najlepše osećam kada imam svoju prirodnu boju. Kako bih pronašla balans i unela novinu, pre nekoliko meseci sam ofarbala jedan pramen u beličasto. A onda mi je jednog dana palo na pamet da bih mogla da se ošišam. Iako su mi svi rekli da to ne radim, mene je nemoguće odgovoriti od nečega, kada to jako želim. Glavna inspiracija mi je bila Marina, sa bloga Frashion koja ima savršenu dužinu. Kosu sam skratila za više od 20 centimetara i sada se osećam sjajno. Kao da mi je ogroman teret pao sa leđa, a ova dužina kose pružila mi je milion mogućnosti za različite frizure. Ovu dužinu najtoplije preporučujem.

Nova jakna-kaput je sa sajta Sheinside i to je ujedno moja prva saradnja sa njima. Za njih imam samo reči hvale. Usluga je odlična, jakna još lepša uživo. Jako je topla, pa sam je nosila pre nekoliko dana kada je u Nišu duvao užasno jak vetar. Nažalost, moraću da je odložim do sledeće zime, ali verujem da će i tada biti potpuno nosiva, jer takve stvari ne izlaze iz mode. Krzno je najmekanije koje sam u životu dodirnula i nekada zateknem sebe kako sedim i mazim jaknu :)

Duksić je novi proizvod sa moje stranice tAŠna by Ana Šurdilović. Ispostavilo se da su duksići koje sam ove zime uvela u prodaju pun pogodak. Za nekoliko dana kreće i linija majica, pa sam jako uzbuđena zbog reakcija.

As you can see, I have a new hair style. I cut my long hair and I feel amazing. This change is very good for me as I really like this mid bob. Do you like it?

I have a new coat from Sheinside. This peace is the first one I got from them and I can really say that it's perfect. That faux fur is great and I love it. It's very comfy and warm. I hope there will be many more projects between us.

Outfit:
Jakna - Sheinside
Farmerice - Pull & Bear
Čizme - No name
Fotografije - Marjan Nikolovski
















 






8 коментара:

  1. WOW, you look so gorgeous with your hair, I'm always dreaming of that kind of hair, and hope someday, if my hair is already thick, I'm gonna copy this kind of hairstyle. Check out my weblog Hair transplant in Pakistan

    ОдговориИзбриши
  2. Koliko slika! Predobar je duks!

    www.style-trigger.com

    ОдговориИзбриши
  3. O, pa bravo za hrabrost! I ja ceo život imam dugu kosu i jedino imam smelosti da povremeno promenim boju. Baš bih mogla ove godine malo značajnije da je skratim, razmišljala sam o tome.
    p.s. sviđa mi se blog, jedino mislim da u ovom postu ima previše slika, pa dok se svaka učita...uh

    ОдговориИзбриши
  4. Super post..
    www.elsinkutak.blogspot.com
    Molim te uclani se ja sam na tvoj uclanjena!
    Molim te!

    ОдговориИзбриши
  5. odlican post i super ti je frizura ;)


    http://www.fashiontnt.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Svidja mi se kombinacija :) Ja sam se vratila blogovanju, pa svrati kad stignes. Sugestije inkomentari su dobrodosli :)

    http://jovanamiljanovic.com

    ОдговориИзбриши
  7. Caos,super je jakna..koju si velicinu uzela?

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...