недеља, 16. фебруар 2014.

New in - HOME EDITION!

Nedelja je dan za sređivanje i čišćenje, onaj mrski deo dana koji inače obožavam. Kako bih sebi olakšala i učinila ovaj posao prijatnijim, rešila sam da sobu oplemenim sitnicama koje će me usrećiti čak i dok ih brišem. U poslednjih mesec dana kupila sam nekoliko ukrasnih komada koji su i lepi i praktični. Još jedna dobra stvar je i što su bili jako jeftini.


 Tanjir za kolače (u mom slučaju služi za čuvanje nakita) kupljen je na pijaci Boško Buha za 600 dinara. Postoji u još nekoliko dezena, a ja preporučujem roze sa crnim tufnicama.


Ne mogu da se setim gde sam prvi put videla lokvanje kao ukras. Jako mi se dopala ta ideja, naročito zato što izgleda kao da je pravi. Ljudi koji dođu kod mene imaju potrebu da ga pipnu, jer zaista verno izgleda. Lokvanj je takođe kupljen na Boško Buha pijaci, a zajedno sa činijicom je koštao 400 dinara.



Nadam se da pomno pratite blog Slurp-O-Rama & Cutensils. Ukoliko još uvek ne znate o čemu se tu radi, jako grešite i mnogo gubite. Zato brzo klik na follow i prepustite se divnom svetu Ivane Popović, koja stoji iza ovog bloga. Mali Iv (kako je Ivana poznatija u internet svetu) je devojka koja od života uzima sve ono najlepše i nije škrta, te sve lepote koje otkrije deli sa svojim čitaocima. Tako sam ja (odnosno Marjan koji je učestvovao za mene)postala ponosna vlasnica preslatkog kompletića brenda re:art:concept. Iv mi je u paket ubacila još mnogo raznih divota (čajevi su mmm, svi porodično uživamo)! Hvala, Iv!

Ove šoljice su me osvojile na prvi pogled. Rešili smo da kupimo sve koje su u ponudi, jer nam se trenutno rasparne sviđaju više od kompleta. Cena jedne šoljice je 100 dinara, a takođe su kupljene na pijaci Boško Buha.


  Koliko god smatrala sebe osobom koja se ne opterećuje sitnicama, među koje spada i nakit, sve više i više mesta mi je potrebno kako bih isti imala gde da skladištim. Ova saksija iz Green centra (240 dinara) poslužila je kao odlično rešenje. Za sebe sam izabrala natpis "Believe", a u ponudi su još Hope, Love, Faith... 

Nadam se da vam se dopao mali vodič kroz sitnice u mojoj sobi. Šta vi volite da kupujete i u čemu uživate? Da li se radujete što je sutra neradni ponedeljak?

4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...