понедељак, 16. април 2012.

Sequins!

Nije me bilo na blogu dve nedelje. To mi se nije desilo od kada sam počela da ga vodim. No, pošto je razlog za to posao, može se reći da je opravdano. Od jutra do mraka sam u tašnicama, rajsferšlusima i mailovima i jako sam srećna što je tako. Ono što radim me ispunjava i čini srećnom, a valjda je to poenta. Stavila sam fotografiju ostrva koje sam uplatila za letovanje na desktop i sada čekam avgust, da malo odmorim. Ovaj post koristim za povratak, te nije baš nešto maštovit, ali od negde se mora početi. Kako ste vi? Lepo provodite praznične dane? Trenutno sam potpuno opsednuta šljokicama, forsiram ih i u garderobi i u "Tašnariji" (danas više o tome na stranici). Ovo su dva para novih cipela u šljoka fazonu. Jedne su kupljene na Novecento sajtu, druge mi je kupila prijateljica iz Atine. Špicaste iz Zare sam prvi put videla prošlog leta i odmah su me asocirale na Carrie Bradshaw. Je l da da liče? Predivno stoje, noge izgledaju sjajno u njima. Koje vam se više sviđaju?
I wasn't writing posts for two weeks! This is the first time I was absent for so long. And the reason for that is my job. I'm all in clutches, zippers and mails and I love it. But, I'm here now and I missed my blog and you so much. Here are my new shoes, one from Novecento site and the others from Greece. Which one do you like?










27 коментара:

  1. odlicne su, i jedne i druge... sto se tice ovih prvih, slicne sam videla u Metro radnji kod nas u Nisu :D zdravo da ih nosis i Hristos Vaskrs Ana! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Prve :) Htela sam da ih narucim, ali ima toliko modela koji mi se dopadaju da ne mogu da se odlucim koje da uzmem :) Jesu udobne, jel kalup odgovara tvom broju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kalup u potpunosti odgovara mojoj velicini, ali su me strasno nazuljale kada sam ih prvi put nosila. No, meni je tako sa svim cipelama, sada je vec bolje :)

      Избриши
  3. meni se vise svidjaju espadrilice, sljoke su fenomenalne :)

    ОдговориИзбриши
  4. Sljoke <3
    Ove druge su mi lepse :) Yepp- Carrie it is!

    ОдговориИзбриши
  5. Spicaste naravno. Samo za njih treba izmisliti priliku.

    ОдговориИзбриши
  6. Preslatke su mi obje! <3 Mene u zadnje vrijeme hvata animal print! Sve nešto na tigrove i zebre mi za oko upada! <3

    ОдговориИзбриши
  7. Meni su prve nevjerovatne, i druge su super. Al' kad bi morala birati odabrala bih prve :D

    ОдговориИзбриши
  8. Za ovim prvim sa kukala na pageu.. jesu li udobne, jel mali kalup Anchi?

    ОдговориИзбриши
  9. Meni su super oboje!Nikad dosta sljokica!;)
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  10. Uh, Zarine definitivno! Predivne su mi... A slicne su bile i u Stradivariusu, cini mi se :)
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...