четвртак, 29. децембар 2011.

UGG competition! Support our ladies!

Kada je u pitanju UGG® obuća, mišljenja i ukusi su podeljeni. Neko se zgražava, neko ih obožava. Moram da priznam da sam po ovom pitanju prilično ravnodušna, ne posedujem nijedan par. Međutim, njihova najnovija akcija mi se jako dopala i rešila sam da je podelim sa vama, s obzirom da možete da pomognete. Ove godine je, po deveti put, raspisan UGG dobrotvorni konkurs 'Art and Sole'. Dizajneri iz svih zemalja dobili su priliku da osmisle svojo model čizmica. Glasovi koji se daju preko interneta, odlučiće pobednika. Pobednički dizajn biće proizveden i prodavan širom USA-e tokom 2012. godine, a deo novca od prodaje biće doniran "The Boys and Girls Clubs of America" - www.bgca.org. Iz Srbije za sada učestvuju samo dve devojke, Flora Goticcelli i Ivana Popović. Da biste glasali za njih, dovoljno je da imate nalog na Facebook-u ili Twitter-u. Samo kliknite na VOTE sa desne strane i to je to, pomogli ste! Evo linkova do njihovih čizmica:
There is a competition organized by UGG called "Art and Sole". Designers from all over the world got a chance to create their models of boots. The winner's pair will be made and sold in USA. One part of money earned of them will go to "The Boys and Girls Clubs of America". There are just 2 girls from Serbia and I call you to vote for them. All you have to do is to go to the link and click VOTE via Facebook, or Twitter.  


7 коментара:

  1. da,zaista nisam fan,tj strog sam protivnik istih..ali akcija jeste super i ako nekoga treba podrzati,tu sam,,,,flora mi je favorit
    nikolaevna

    ОдговориИзбриши
  2. Wow covjece Ivanine su genijalne!Glasala naravno!;)
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  3. Ove druge su mi jako ružne (ustvari sve uggs su mi ružne, ali ove posebno :D) ali je ideja GENIJALNA. skroz za naklon do poda :otišladaglasa:

    ОдговориИзбриши
  4. evo upravo sam dala svoj glas za Ivanu :)

    www.worldisrunway.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...