петак, 26. август 2011.

I'm back!

Ćaoooo! Noćas sam se vratila sa mora i upravo pokušavam da se naviknem na svoju kuću i vrućinu koja me je ovde sačekala. Čoveče, ovo nije normalno! Kako se vi borite sa 40+? Ovih 10 dana na moru me je vratilo u život, napokon sam se odmorila i nauživala. A stvarno sam imala razloga za odmaranje (vidi pod diplomski i Tašnarija :) ) Kada smo već kod Tašnarije, ako nas pratite preko Facebook-a, sigurno ste videli da su se naše tašnice našle u novom broju magazina Grazia. Zahvaljujemo se Lari, modnoj urednici, na ovako velikoj časti! Evo prvo fotografija stranica Grazie na kojoj je Tašnarija!
Hello!!! I'm back after 10 beautiful days in Greece. It was like a dream! But here, in Niš, is abnormal temperature, I don't know how to deal with it! What's your way to fight back? These 10 days were so great for me, I really needed a rest. After my graduation and work with Tašnarija, I was really exhausted. And when I talk (write) about Tašnarija I must tell you a great news! We are in the new issue of Serbian Grazia! WOOHOO!!! Thank, Lara, for this great opportunity. Lara is a fashion editor in Grazia.


































Od 900 (!!!) fotografija, koliko ih Marjan i ja imamo, za Facebook sam jedva odvojila 200. Evo i ovde nekog užeg izbora. Spremila sam 4 outfit posta, pa ću od sutra krenuti redom.
From 900 (!!!) photos from Greece I picked 200 for Facebook and it was a hard choice. I made 4 outfit posts, and I will post them these days. Here are some photos that I picked for blog.













15 коментара:

  1. Čestitke za Graziu :) a ova vrucina tačno umara xoxo

    ОдговориИзбриши
  2. Hehe, ja sam vratila oko 1200 fotografija. FB je dobio pristup za oko 50-60 xD Nice to see u back :*

    ОдговориИзбриши
  3. Cestitam na Graziji, svaka cast! :) I ja pokusavam naci nacina kako izdrzati ove vrucine, jos ga nemam :D

    ОдговориИзбриши
  4. Ajooj,svaka caast,jako mi je drago da se Tasnarija tako brzo probila i da su torbice vec uveliko poznate! Nedavno sam razgovarala sa drugaricom(koja je takodje iz Nisa,ali ne prati modne blogove) i koja je nezavisno od toga narucila par torbica iz Tasnarije!:) Jedino ja to jos uvek nisam uradila!:) Jako mi je drago sto je ovakav samostalni poduhvat doziveo takav uspeh! Super su slike sa mora,preslatki ste!:)))

    ОдговориИзбриши
  5. Cestitam za Graziju!
    Stvarno je velika cast i za tebe licno i za Tasnariju koju predstavljas!

    Pozdrav! :D

    ОдговориИзбриши
  6. Bravoooooo tiiiiiii! :) Nek' si se ti nama vratila! Slike u bikiniju... Ana, nije lijepo da nam nabijas komplekse, ne, ne, ne! :D
    Divne slicice!
    xx,K.

    ОдговориИзбриши
  7. videla sam tasnariju i Grazi-ji i bas sam se odusevila :-)))
    pijemo Somersbi sa dosta leda :P

    ОдговориИзбриши
  8. PA gdje si tiiii!Neka si se vratila,nedostajes nam!Sad dosta uzivanja,prioni na nove outfit postove:-p
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  9. pa dobrodosla!:) A cestitam za tasnariju, zasluzili ste!:)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...