четвртак, 7. јул 2011.

DKNY PR girl

Ako ste na Twitteru i pratite osobe iz modnog sveta, sigurno ste primetili PR devojku brenda DKNY. Ona je aktivna non-stop, tvituje sa svakog mesta i u svako doba i obaveštava pratioce o svemu i svačemu, od toga šta joj je rekao taksista, pa do dilema šta treba da obuče za neku gala proslavu. Od pre neki dan, ona je i na tumblr-u. Žali se kako je na Twitteru ograničena na 140 karaktera, pa će joj prelazak na veći prostor pomoći da komunicira sa znatiželjnicima koji jedva čekaju šta će novo izaći iz DKNY rerne. Pošto sam i ja među njima, mogu samo da je bookmarkujem u svoje favorite. 
Evo linka do tumblr-a: http://dknyprgirl.tumblr.com/
If you are using Twitter and love fashion, I can bet that you have noticed PR girl of DKNY brand. She is online 24/7, twitting from every place. She is sharing her thoughts about everything, from her conversations with taxi drivers to her dilemmas about her outfits. She is now on tumblr, too. She said it's easier for her to write with more than 140 characters. I am her fan, and you?








7 коментара:

  1. Who's the lucky outfit going to be? Hehe, sviđa mi se to :)

    ОдговориИзбриши
  2. haha ona je jedna od prvih koju sam zapratila
    a azurna do zla boga
    retvitovala je par puta neke moje DKNY nedoumice
    good PR! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Just found your blog, love all the fashion inspiration. Following :) would love if you could stop by and follow back if you like

    erica
    seaofbloomingdreams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Svidja mi se ova 'to do' lista! :)
    A najnovija kolekcija Donne Karan mi je predivna!
    ***

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...