четвртак, 21. април 2011.

What a wonderful day!

Nisam vam rekla, pre neki dan sam napokon upoznala Srđana Švelja, modnog urednika magazina JOY. Srđan i ja smo već duže vreme prijatelji na Facebook-u, a u nedelju smo se i zvanično upoznali. Posle onoliko pročitanih JOY-eva, bio je i red. Srđan je došao u Niš povodom izbora za novo Nivea i agencija Click lice. On je bio u žiriju, u koji je i mene ubacio. Ne znate kakva je to čast! Kao što sam i mislila, Srđan je divan čovek, zanimljiva osoba i ne mogu da vam opišem koliko mi je drago da smo napokon popili nišku kaficu o kojoj smo toliko pričali. On mi je poklonio i predivne Polaroid naočare, koje ne skidam! Kao da je znao da mi je rođendan za nekoliko dana :) I vi možete učestvovati u nagradnoj igri i dobiti ove superkvalitetne naočare, ako mu pošaljete svoju sliku na info@urbanlook.info Fotografije se nalaze u njegovoj grupi URBANLOOK. Imala sam priliku da upoznam i Nenada Radujevića iz agencije Click, koji mi je poklonio FAAR (jeeeeeeeeee, magazinomanija). Sa nama je bila i Sandra Lalović, koja vam poklanja suknju OVDE!, kao i Srđanov prijatelj Marko. Dok se ne slikam sa novim naočarima, evo fotografija koje sam slikala kod kuće :)
I haven't told you that I finally met my Facebook friend Srdjan Sveljo, who is a fashion editor in Serbian magazine JOY. We are friends on Facebook for a long time, but we have met and had our long time waited coffee a few days ago. He gave me a gift, a beautiful Polaroid sunglasses! I was delighted! He was in Nis for a casting for Click agency. I also met Nenad Radujevic from Click and he gave me FAAR magazine. I will take a photo of myself with sunglasses, but until then you will see photos that I took of them :)






 

15 коментара:

  1. divno Anči!:) Srđan je super!:):*

    ОдговориИзбриши
  2. divno za kaficu i vase druzenje!super za poklonciceee!!!naocare odlicno izgledaju!slikaaaj se sa njimaaa! :)

    ОдговориИзбриши
  3. drago mi je da ste se upoznali, srdjan je divan i ja jedva čekam da vidim svoje naočale :D

    ОдговориИзбриши
  4. I mene cekaju jedne Polaroid naocare, treba danas da ih podignem... :)))
    Ja sam ih osvojila u toj nagradnoj igri. Ovo nije ona standarna glupa nagradna igra gde se pobednik bira po broju lajkova..o nee, ovo je pravo nagradjivanje, i zato im jos jednom hvaaaala! :))

    ОдговориИзбриши
  5. Bas lepo za druzenje,kaficu,poklone...!Slikaj se sa naocarima..:)

    ОдговориИзбриши
  6. Bas lepo od njega! Divno iskustvo! :)
    Naocare su bas lepe,cekamo da vidimo sliku kako ti stoje:)

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala Anči tebi i ostalima na ovako lepim rečima. pala je i ta Niška kafica i meni je bilo prelepo, drago mi je da sam upoznao tebe i Sandru, i nadam se brzom ponovnom druženju. A naočare? pa što bi babe rekle "U zdravlju da ih nosiš :)"
    Srđan

    ОдговориИзбриши
  8. Divno, divan poklon si dobila, jedva cekam da vidim kako ti stoje!:)

    ОдговориИзбриши
  9. Cvike su super! :))) Jedva cekam da vidim fotke ;)
    A mogu samo da zamislim kako si se lepo provela :D Srdjan je stvarno divan!
    I blago tebi, upoznala si Nenada :D On je tako simpa! :)

    ОдговориИзбриши
  10. Supeeer...!!! Srdjan je stvarno divan, diiiivan... Drago mi je da ste uzivali! <3 :*

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...