уторак, 7. фебруар 2012.

Blake Lively & Leighton Meester - ELLE

Da li i vi jedva čekate ponedeljak uveče i novu epizodu Gossip Girl? Ja sam među onima koji seriju gledaju dan kasnije, ali sa ništa manje uzbuđenja. Moje skromno mišljenje je da je serija malo skrenula sa pravca, ali se nadam da će se vratiti tamo gde treba i nastaviti radnju onakako kako svi očekujemo. Da li ste u Serena,  ili u Bler timu? Iako je Bler moj favorit od početka, kako u seriji, tako i u privatnom životu, moram priznati da me pojava Blake Lively nikada ne ostavlja ravnodušnom. Kakvo telo ova devojka ima... Čisto savršenstvo. Baš tako savršeno izgleda i na naslovnoj strani martovskog ELLE-a za američko tržište. Bela haljina koju je dizajnirala Viktorija Bekam ističe sve atribute koje Blake ima. U intervjuu koji prati fotografije ona je govorila o ljubavi, stilu i deci. Kaže da je do sada imala samo 4 momka. Sve veze su joj bile ozbiljne i svaki momak joj je prvo bio prijatelj. Blake nema stilistu, već se za svoje kombinacije odlučuje sama. Međutim, što se tiče cipela u pomoć priskače njen prijatelj Christian Louboutin koji za njen outfit odabere odgovarajuće cipele. Što se tiče dece, Blake ima zanimljivu (?) zamisao. Kaže da bi volela da ima nekoliko ćerki jednoga dana. Ako ne bude te sreće, volela bi da joj sinovi budu transseksualci, jer ima prelepu garderobu koju neko mora da nasledi. Šta mislite o ovoj opasci? Da li vam se dopadaju fotografije?
Are you a Gossip Girl fan? I'm a huge one and I can't wait for the new episodes! Do you prefer Blair or Serena? I love Blair more, but I can't say that I don't admire Blake Lively because of her perfect body. She is a bombshell! She's on the cover of ELLE US for March. Wearing Victoria Beckham dress and looking gorgeous. In the interview she was talking about her love life, her style and kids. This is what she said about her relationships: "I’ve had four boyfriends in my whole life. I’ve never been with anyone that’s not a boyfriend. If I spend time with a man, it’s because there’s somebody that I know well who has been a friend for a while." On not having a stylist: “When I’m going to an event, I’ll send Christian Louboutin a picture of my outfit and say, ‘What shoes do you think I should wear with this?’" And when it comes to kids she had an interesting line: "I hope to have a few girls one day. If not girls, they better be trannies. Because I have some amazing shoes and bags and stories that need to be appreciated." What do you think about this? Do you like the cover?




































A na naslovnoj strani februarskog broja ELLE Indonesia nalazi se preeeeslatka Leighton Meester aka Blair!

13 коментара:

  1. Upravo sam odgledala zadnju epizodu...i isto kao i ti ja sa u Blair timu, ali ni Serena me ne ostavlja ravnodusnom... stil joj je nepogrijesiv, kako u seriji tako i van nje.
    Cesto im objema zavidiim na onim njihovim garderoberima.

    ОдговориИзбриши
  2. dopadaju mi se fotografije mada je moj foavorit ipak ona sa naslovne :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Simpaticna je Serena, ali meni iskreno nista posebno. Blair mi je oduvek naj, obozavam je :)

    ОдговориИзбриши
  4. Blake mi je inače super, ali imala je i mnogo boljih sessiona od ovoga.

    ОдговориИзбриши
  5. Ova slika za Elle Indonesia je stara milion godina... Mogli su makar da se malo potrude.

    Ja sam uvek bila team Blair, i mislim da se Blake pruža previše pažnje, dok Leigh ostaje u senki nezasluženo. Čak ni photoshoot nisu mogli da joj obezbede. Gledala sam sve njene filmove, i ako msm da nije baš najbolje birala uloge, nikad nisam mogla da joj zanemarim na glumi.

    Serenu ne podnosim jer nema ni najmanju dubinu kao lik, a ni ostale Blake-ine uloge nisu baš zasjale, najblaže rečeno. Ona je prosto glumica koja je postala poznata po Šanelovoj kampanji, i to je jedino što je valjano odradila.

    Ovaj intervju je samo potvrdio moje mišljenje da Blake zaokružuje stereotip o glupim plavušama, koji mrzim jer sam i sama plava. Deca transeksualci?! Šta reći, a ne zaplakati...

    ОдговориИзбриши
  6. ja sam yvanicno jedina osoba u dryavi koja ne gleda ovu seriju hehee

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi jedina, ja nisam gledala ni jednu epizodu i cak nemam pojma o cemu je ta serija :))
      Fotografije su bez veze, nista posebno.

      Избриши
  7. S toliko love koliko zarađuje, može lupetat i već gluposti, briga je! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ja vise volim Serenu, mada me serija u poslednje vreme jako nervira, debilan scenario, ali moda je jos uvek top of the top, pa i ja jedva cekam nove epizode. Ova naslovna sa Leighton Meester mi je bolja, ali u ovu kucu sa videa sam se zaljubila. i Blake mi bolje izgleda u videu nego na slikama, ne znam sto...Ima ubica telo zaista, a ova opaska o deci je jako glupa...

    ОдговориИзбриши
  9. Ja ne gledam tu seriju :(
    A da je zgodna - jes' vala :D

    ОдговориИзбриши
  10. serija je apsolutno bezvredna i ne znam odakle ta fascinacija istom????

    ОдговориИзбриши
  11. Seriju ne gledam (mislim da je isla na tv Prva, u nekim sitnim satima - nezgodno kad se mora rano ustajati:), ali na netu uvek nabasam na njihove fotke (sto sa seta, sto privatne). Rado bih prisvojila dobar deo garderobera i jedne i druge! :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...