недеља, 26. децембар 2010.

Taylor Momsen for Galliano

Na internetu već nekoliko dana kruže slike Taylor Momsen (Jenny de Gossip Girl :) ) za nov Galliano parfem Parlez-moi d'Amour, a sada se napokon pojavila i reklama. Video je režirala Ellen von Unwerth. Kritičarima se ne dopada što je baš Taylor izabrana za zaštitno lice ovog parfema, zbog imidža loše devojke koji ima u javnosti, ali tvorci kampanje znaju da je to najbolji način da se parfem proda tinejdžerkama opsednutim serijom Gossip Girl. Nekima se pesma koja prati reklamu dopada, nekima ne. Sve je stvar ukusa, ali ja bih definitivno posedovala ovaj parfem :)





5 коментара:

  1. Iskreno - ne volim ovu malu nikako, radi Gossip girl naravno i njene uloge, a drugo sto sam nedavno citala neki njen interview i katastrofa je ziva i u stvarnom zivotu. Puno mi se svidja kako izgleda bocica parfema, ali njen smoreni izgled nimalo ne doprinosi da mi se ova kampanja u potpunosti svidi. Ali to je samo moje misljenje...

    ОдговориИзбриши
  2. jaoo ni ja je nesto ne gotivim, ceo taj njen fazon mi je onakoo...ponekad ga bas pretera, ali je jg kralj, njega obozavam!

    ОдговориИзбриши
  3. Galliano je moj omiljeni dizajner, tako da ga uvek podrzavam, dok T. M. ne gotivim nesto...

    ОдговориИзбриши
  4. follow me on:
    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/
    http://www.bloglovin.com/en/blog/2187105/glamourgirl
    http://lookbook.nu/glamourgirlbg

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...